Tämä kauppa käyttää evästeitä ja muuta teknologiaa parantamaan käyttökokemustasi sivuillamme.

Yritys

Yritys on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Yritys etsii tuotteita ympäri maailmaa ja tuo niitä Suomeen. Valikoimassamme on parhaillaan n. 20.000 tuotetta. Olemme suhteellisen uusia markkinoilla, ja pyrimme parantamaan ja kehittämään valikoimaamme jatkuvasti. Tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan uusia ja tunnettuja tuotteita suomalaisille kuluttajille, turvallisesti sekä edullisesti/kustannustehokkaasti. Voidaksemme tarjota tuotteet edullisesti/kustannustehokkaasti asiakkaillemme, olemme päättäneet luopua omista liikkeistä ja varastoista. Varastointiin sekä jakeluun liittyvät tehtävät hoituvat niihin erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden kautta.

Verot ja tullimaksut

Tuotteiden hintoihin sisältyy toimitus, tullimaksut ja verot. Lisämaksuja ei tule.

Toimitusaika

Tilausten arvioitu toimitusaika on 5-7 päivää. Mikäli toimitusaika jostain syystä on pidempi, siitä löytyy erillinen maininta tuotteen yhteydessä.

Onko teillä omaa varastoa?

Ei, meillä ei ole omaa varastoa. Voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaat hinnat, pyrimme minimoimaan kiinteät kustannukset. Yhteistyökumppaneillamme on varastoja ympäri Eurooppaa.

Onko teillä omia liikkeitä?

Ei, meillä ei ole omia liikkeitä. Voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaat hinnat, pyrimme minimoimaan kiinteät kustannukset.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki kysymykset verkkosivujen kautta tai sähköpostitse, info@minbutik.fiPyrimme vastaamaan viesteihin vuorokauden sisällä.

keyboard_arrow_up